nedeľa 6. júla 2014

Týždeň plný cvičebných testov

Ó áno, pokračujem ďalej! Predstavujem denné záznamy.

Pondelok:

Ja som desná koza. Prvé jedlo som mala o druhej poobede a bol to keks, Kávenka a Kola bo inak by som domov nedošoférovala. Na obed plnená parika od mamky s chlebom a na večeru grilovaná jelenia klobáska na šaláte. Proste... je mi to jedno.  Pokiaľ si nedám klobás 5 a k tomu 4 chleby s horčicou, svet sa nezrúti. Zdravá som jak repa. Ešte som sa ale nerozhodla či sa zas dám na delenú stravu abo redukčnú diétu abo čo..
A čo som cvičila? Priorita brucho, tak som si dala Killer Abs L1 a kupodivu sa priateľ rozhodol, že bude cvičiť so mnou. Nakoniec som bola sklamaná, lebo ho tento program skôr odradil. Žiaľ, je to nuda. ALE, spotená som bola riadne, ale vôbec nie červená a tep dobrý. Žeby to bolo to správne na chudnutie? Žeby mi One week shred naozaj pomohol v získaní kondície?
Všímate? Dnes je 30.6. a ja som cvičila - nič také že "Áaa, však začnem od prvého.."  :)

Utorok:

Ráno banán, na obed nepoviem, lebo sa hanbím za to a na večeru studená uhorková polievka (bulharská inšpirácia) so syrom a kura na šaláte.
Po včerajšom Killer Abs slušne cítim šikmé brušné svaly. Dnes som si dala Kardio z OWS. Asi ani toto nebude patriť k programom, ktoré si budem dávať pravidelne. Možno ako test, že ako som pokročila vo výkonnosti.



Streda:

Na raňajky banánový koktejl, doobedu v práci uhorkovú polievku zo včera a na "obed" som bola v kaviarni, kde som si dala koktejl z lesného ovocia a Raw koláčik, luxus! Potom som mala až večeru - kuracie v jogurte, šalát, pár doma vypestovaných šampiónov. Dakus málo jem sa mi zdá, musím napraviť.
Na cvičenie som si opäť vybrala niečo na brucho a to 6 Week 6 Pack L1, bolo to o poznanie náročnejšie, i zábavnejšie než Killer Abs, zatiaľ je to výherca do budúcna.


Štvrtok:

Na raňajky sladká mňamka - jogurt, piškoty a arašídové máslo. Malo to byť včera ako dezert, ale nie som blbá, nie? :D Doobedu banán, na obed pár mini pečených zemiačkov a šalát, poobede som v Lídli kúpila nejaký odporne dobrý americký čokokoláč a zjedla. Sakra, naliskala by som si. Na večeru som chcela pstruha, no nakoniec si dala šalát s repou a mozzarelou a pstruhy sa budú zajtra grilovať.
Zacvičila som Extreme Shed a Shred, L1. Masakrálna pecka paráda zábava - asi mám víťaza!!! A keby som to zvládla ešte po technickej stránke, bolo by to ešte náročnejšie (hlavne tie box pasáže). No miesto toho divného cviku v poslednom kole toto Sunrise či čo som si dala obyč planck po celé tie sekundy.

Piatok:

Ráno kúsok Lídl koláčka, potom banán, na obed v reštaurácii kurací stejk s ryžou i hranolkami, potom som furt chodila a dlubala do toho protivne dobrého Lídl koláčka a na večeru skvelé pstruhy nad ohňom pečené so zeleninou a vínom.
Neviem .... nikdy neschudnem keď budem požierať blbosti :( A to sa mi zdá že posledné dni nejak po sladkom neprahnem jak kedysi, ale spravila som tú hlúposť že som ten polkilový koláč kúpila a domov dovliekla.. :(
Ale zacvičila som znovu Extreme Shed a Shred L1 tak aspoň som snáď ten koláčok vyskákala...
Chcela som koláčok odfotiť, ale už nebol, frajer ho do seba natlačil, nech ho netlačím ja, hrdina môj. Škoda že to neurobil už včera :D


Sobota:

Voľný deň v podobe výlet - kúpanie. Pred cestou som si dala jablkové pyré, na obed stroganov s ryžou a pivko, poobede banán a na večeru niečo ako carpaccio z červenej repy so syrom Cheddar.





Nedeľa:

Vyrazilo sa na báječný výlet na maďarské kúpalisko kde sme strávili celý deň.
Ráno banánový koktejl a pohár psyllia. Na obed zabalené tofu s kapustou a jogurtom a dve pivá počas dňa, podvečer holt polovica langoša a cestou domov fajné domáce marhule i melón.

Záver:

Zmena váhy/obvodu = ťažká nula.
Nevadí. Idem ďalej..





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára